Propunere de politică publică: „Introducerea benzilor dedicate transportului public”

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), va implementa pe parcursul anului 2018 – 2019 Proiectul ”Audieri publice pentru Chișinău 2.0”, în cadrul proiectului vor fi identificate 12 propuneri de politici publice care vor fi supuse audierilor publice și promovate în cadrul Consiliului municipal Chișinău și Primăriei mun. Chișinău.

Politicile publice vor fi elaborate de experții proiectului, inclusiv în rezultatul consultărilor cu actorii vizați și vor viza în special trei direcții principale și anume: (1) serviciile publice; (2) infrastructură și transport public; (3) reforma administrației publice.

Cea de a doua audiere publică pentru anul acesta va aborda o propunere ce va avea un impact major pentru transportul public din Chișinău – „Introducerea benzilor dedicate transportului public”. Aceasta va avea loc pe 6 iunie 2018, ora 17:30, în sala de ședință a primăriei municipiului Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 83.

Vedeți aici versiunea în lucru a politicii publice:

Fullscreen Mode

Evenimentele fac parte din proiectul „Audieri publice pentru Chișinău”, care va fi implementat în parteneriat cu Primăria Mea și Privesc.Eu, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI).


Lasă mesajul tău